Boekpresentaties + in de krant

Er is afgelopen week wel het 1 en ander gebeurd!
Ik stond in de krant, De Gazet (een stukje met foto) en zelfs BN de Stem gehaald (do 14-4) in Uit & thuis (artikel ging over het Puur festival in Gebouw-T (ik heb één vet gedrukte regel gekregen).
Mijn boekpresentatie bij AH De zeeland afgelopen vrijdag is rustig, maar relaxt verlopen, ik heb voldoende aandacht gehad, kon met iedereen rustig praten, heel relaxt.
Zaterdag 16-4-16, boek presentatie bij gebouw-T was super. Waar ik altijd heel erg zenuwachtig voor ben geweest, en alles altijd heel goed voorbereidde (maar daar kwam dan niets meer van terecht door de zenuwen), heb ik het dit keer heel anders aangepakt, bijna niks voorbereid en gedacht: “ik zie wel waar het schip strand” en “ze komen toch niet voor mij, ik ben maar een leuke bijzaak” en dat ging echt super. Nu was ik niet echt zenuwachtig, heb toch 3 blokken van totaal 35 minuten aardig vol gepraat, mensen luisterde echt (geloof ik)geloof heel mijn bundel verteld, alleen de verhalen achter de gedichten, die ben ik een beetje vergeten…jammer achteraf, maar ja, ben al lang blij dat het zo goed is gegaan. Er zijn zelfs foto’s van gemaakt, dus die volgen nog.
ja, ben echt blij, ik heb er dit keer echt van genoten.

Ik wil iedereen bedanken, Top!
Vooral Gebouw-T zelf, Gilly, Cindy, Johannita en alle aanwezige medewerkers van Gebouw-T, maar ook Roos uit Arnhem die mij spontaan heeft aangekondigd en Michaela uit Vlissingen en Paulus uit Middelburg.

Echt een top avond gehad als Artiest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s