“Vlindertuin”

Ik kreeg eergisteren de opmerking dat ik al een tijdje niks meer op mijn website had geschreven, en dat klopt ook wel, 5 maart was (geloof ik) de laatste keer. De heer Van Mechelen sprak mijn vrouw hierover op aan en ik dacht ik zal maar snel een update plaatsen, want er zijn nog steeds mensen die op mijn website kijken en daar ben ik blij om.

Er is best wel wat gebeurd, naast alle rare berichten in de wereld (oorlog, stikstofboeren, covid), teveel oooooo…, maar daarnaast bij ons dus ook. Ons huis op de Vondellaan is nu echt van ons en ons andere huis (waar we nu wonen) staat sinds donderdag in de verkoop(https://www.funda.nl/koop/bergen-op-zoom/huis-42875666-kastanjelaan-298/) , in mijn hoofd gebeurd er dus ook veel. Door stress en 1 verkeerde beweging ben ik door mijn rug gegaan (en nu herstellende), ach kan ik genieten van onze mooie tuin en schrijf ik nog het een en ander…

Want die mooie tuin, die ga ik wel missen, met veel bloemen en heel veel vlinders, eigenlijk had ons huis gewoon ergens anders moeten staan, hoefden we helemaal niet te verhuizen, we hebben een erg leuk huis, alleen storen wij ons aan de gebeurtenissen aan de voorkant, maar anderen misschien helemaal niet.

Vlindertuin”     2-7-22

Volgens de brochure

Wonen wij in een zomers huis

Dat merk je ook meteen

Zodra je binnenkomt, voel je je thuis

Warme plafonds, een vlindermuur

Een palmboom op het gele zand

De kleuren blauw en geel

De zomerse tuin, bordjes naar het strand

Al die vladderende vlinders

Rond onze vlinderstruik 

Rondvliegende insecten op de passiebloem

De laatste zomerduik ……

……. In deze tuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s