Auditie

Ik zag dat ik alweer een maand niet geschreven had, foei van mij. De vakantie tijd komt er weer aan, de laatste tijd veel visitekaartjes weggegeven, dan moet ik natuurlijk ook wat op mijn site schrijven. Bij deze ga ik dat doen.

het beste, meest recente, gedicht vind ik “Auditie”, is geschreven over mijn auditie voor Hotel LaPucelle, (uitvoering in de Maagd op 15/16 juni, waar ik niet aanwezig kan zijn, ivm mijn vakantie, helaas) ik hoop nog wel in het programmaboekje te komen, maar dat weet ik niet precies of dat gelukt is, maar hier in ieder geval wel het gedicht, waar het om gaat:

 

“Auditie” 5-5-19(23.55)

 

“Elke keer als ik er moet staan

Komt die zenuwachtigheid weer boven

Ik dacht ik groei er wel overheen

Maar nee, het is toch niet te geloven”

 

“Niemand die mij dan steunt

Als eenling sta ik er alleen voor

Blijf positief denken

Zet jezelf niet op een dwaalspoor”

 

“Ze eten je echt niet op

Als je eenmaal op het podium staat

Blijf kalm (rustig) en jezelf

Dat is waar het allemaal om gaat”

 

“De zenuwen verdwijnen óp het podium

Als sneeuw voor de zon

Daar voel ik mij in mijn element

Het talent waar het allemaal mee begon! “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s