Optreden

De optredens op 16 maart in Gebouw-T (2 keer 10 minuten) tijdens het Puur-Festival gingen erg goed, alleen jammer dat de opnames niet echt gelukt zijn. Er werd nl met koptelefoons gewerkt, boven in de T-up was tegelijk ook een optreden, wij (met nog 2 andere dichters) zaten in het T-café.

Ik kreeg veel applause en men moest lachen om mijn gedichten, jammer genoeg waren er te weinig bezoekers.

Het andere optreden in CKB de Maagd op vrijdag 22 maart ging ook prima.

Wederom had ik niemand meegenomen, die mij kon steunen in de tijd naar de daadwerkelijke voordracht toe, maar gelukkig zat er ook een collega van AH in de zaal en die heeft een pracht opname gemaakt,    (https://photos.app.goo.gl/r55TyQGerGMxfNfx9 )

Zo, kun je hem wel bekijken.

Ben benieuwd naar mijn volgende optreden.

Tussendoor schrijf ik ook nog mooie gedichten, hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s