Te weinig…..

Ik kom toch te weinig aan toe om op mijn website te schrijven, ik wil heel graag maar de tijd, ja, dat is wel het onderwerp in mijn gedichten.

Ik ben nl bezig om al mijn gedichten die ik geschreven heb in bijna 30 jaar, in de pc en op papier te verwerken, de meeste ervan zijn geschreven in op papier in mijn (soms wel onduidelijke) handschrift, maar ja dat heeft ook zijn charme. Ik ben nu op 420, maar heb nog een lange weg te gaan, de meeste (ws ruim 700) staan in 2 17-ringmultimappen, dus daar ben ik nog wel een tijdje mee bezig. Het is wel leuk om te doen, maar er gaat wel veel tijd (ja, daar is ie weer) in zitten.

Maar ik kwam nog een leuke tegen en die wil ik graag met jullie delen:

 

“Vrije Dag” 1-9-’14 11.40 uur

 

“Kijk, een vrije dag

Mooi weer maar wel met zorgen

Dus ook weer een bewolkte dag

Maar misschien toch beter dan morgen”

 

“Want morgen is een blanke dag

Je weet totaal niet wat er gaat gebeuren

Dus geniet NU van het leven

En ga niet overal over zeuren…..”

                                 =/=/=/=/=

 

En dat doe ik de laatste tijd wel een beetje, dus ik ga nu naar mijn eigen gedicht luisteren……..  hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s