Van A naar Z:

In mijn gedichtenbundel (Tijdloos) gaat alles over Tijd, maar ook weer niet. Je kunt ze nu, maar ook over 10 jaar, dan kloppen ze nog steeds, vandaar de titel Tijdloos.

De gedichten zijn makkelijk te lezen: kort, niet met moeilijke woorden, voor iedereen toegankelijk, je kunt er een beeld van krijgen, je kunt snappen waar het volgens jou over gaat, maar meestal zit je er dan toch naast. Ik stop er hele andere dingen in, maar je kunt er wel naar gissen…

Bepaalde onderwerpen komen steeds weer terug, die hebben behoorlijk veel invloed gehad op mijn leven en de meeste nog steeds….. Welke zijn dat?

Er staat geen inhoudsopgave in mijn nieuwe bundel, daar je die helemaal niet nodig hebt. Ik vind dat krachtiger, het maakt de bundel nog mooier.

Alle gedichten staan namelijk in chronologische volgorde; beginnend met een getal en daarna van Z naar A. In het gedicht ‘Kunst’ is het precies andersom en gaat het van A naar Z en dan een getal. Het gedicht ‘Kunst’ bestond eerder, vandaar de keuze, maar het is bewust zo gedaan, hoe maak je anders een super leuke indeling van je eigen bundel….

Er zitten heel veel leuke kleine dingetjes in mijn bundel…. je zult ze er niet allemaal uithalen, ik verklap ze ook niet, maar 1 wil ik wel vertellen.                                                              De bundel heet tijdloos, maar in het 1e gedicht, de eerste zin, zeg ik: “Het is tijd“; alleen dat wordt al 70 keer gezegd, dus weer tijdloos.

Kortom, het is een zeer interessante bundel, die vragen oproept en ze ook beantwoord in zekere zin!

Veel plezier met het lezen ervan

2 gedachtes over “Van A naar Z:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s